Maksu- ja toimitusehdot

Postitus

Postimyynnissä lähetämme kirjepaketteja postin kautta. Emme lähetä tilauksia, joissa ei ole mainittu täydellisiä yhteystietoja. Ole huolellinen antaessasi sähköpostiosoitettasi, sillä jos se on väärin, emme voi lähettää tilausvahvistusta, emmekä täten koko lähetystä.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Uuperinrinteet Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

  • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2
  • Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä
  • Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusajat

Tuotteiden toimitusaika on keskimäärin 1 - 2 arkipäivää. Käsittelemme kaikki tilaukset viipymättä ja mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä asiakkaalle. Lähetyksen saapumisesta postiin ilmoitetaan vain kerran ja posti säilyttää saapuneita lähetyksiä 2 täyttä kalenteriviikkoa. Mikäli pakettia ei noudeta sinä aikana, posti palauttaa sen lähettäjälle.

Posti ja toimituskulut

Kaikki toimitus- ja käsittelykulumme ovat 0 euroa

Palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilattu tuote 14pv sen lunastamisesta. Palautettava tuote tulee olla puhdas, käyttämätön ja myyntikuntoinen. Ennen tuotteen palautusta tai vaihtoa, ota yhteyttä skishop@uuperinrinteet.fi.

Pidätämme oikeuden nettikaupassa olevien hintojen sekä tietojen muutoksiin. Pyrimme kuitenkin päivittämään hintoja niiden muuttuessa, sekä ilmoittamaan muutoksista ennen tilauksen lähettämistä asiakkaalle. Nettikaupassa olevat kuvat ovat suuntaa antavia, ellei tarkemmin mainittu.

Uuperinrinteet Oy pidättää oikeuden muuttaa ehtoja.

Yhteystiedot

Uuperinrinteet Oy
Y-tunnus: 2545735-7
Toimisto: Viirankankaantie 237, 49520 Reitkalli
Sähköposti:info@uuperinrinteet.fi
Puhelin: 010 6666 120

×
×
×
×
×
×
×